Onneksi olkoon! Olet valinnut oikean uskonnon ja löytänyt suoran tien tai vähintäänkin jo harkitset asiaa. Jos siis vielä harkitset asiaa, etkä oikein tiedä, onko tämä sinun juttusi, niin älä huoli. Islam on totuus, ja totuus sopii kaikille. Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat hyväksyneet islamin henkilökohtaiseksi uskonnokseen. Suomessakin on jo tuhansia islamiin palanneita kantasuomalaisia, jotka miljoonien muiden ihmisten tavoin ovat tunnistaneet tämän upean ja kauniin uskonnon totuudeksi.

Oletko etsinyt uskontoa, joka kutsuu vain ja ainoastaan palvelemaan yhtä Jumalaa? Oletko etsinyt elämäntapaa, joka oikeasti kehottaa tekemään hyvää ja välttämään pahaa? Oletko etsinyt vastauksia elämän tarkoitukseen? Mietitkö koskaan, mitä ihmiselle tapahtuu kuoleman jälkeen? Askarruttavatko mieltäsi syvälliset asiat kuten maailmankaikkeus, avaruus, elämä ja kuolema?

Islam on ainoa uskonto maan päällä, joka on puhtaasti monoteistinen, ja kutsuu ihmisiä palvomaan yhtä ja ainoaa Luojaa, Jumalaa. Islam kehottaa ihmistä olemaan hyvä, oikeudenmukainen ja rehellinen, auttamaan sorrettua ja heikkoa, tukemaan köyhiä ja vähävaraisia, olemaan lempeitä kaikkia ihmisiä kohtaan, kunnioittamaan vanhempiaan, vaalimaan sukulaissuhteita ja vierailemaan sairaiden luona. Islam kieltää sortamisen, valehtelun, paheellisuuden, varastamisen, ylpeyden, kavaluuden, pahanpuhumisen, ihmisten vahingoittamisen ja viattomien ihmisten tappamisen. Islam tarjoaa vastauksen kiperiinkin elämän syvällisimpiinkin kysymyksiin, eikä todennäköisesti ole yhtäkään elämää tai kuolemaa koskettavaa kysymystä, johon islam ei kykenisi antamaan selkeää ja loogista vastausta.

Islam tulee arabiankielisistä sanoista salaam ja istislaam, eli rauha ja alistuminen. Islam tarkoittaa lyhyesti Jumalan käskyille nöyränä ja kuuliaisena alistumista, Luojan käskyjen noudattamista ja Hänen kieltämistään asioista pidättäytymistä. Islamin tärkein viesti on MONOTEISMI! Mitään islaminuskossa olevaa asiaa ei painoteta yhtä paljon kuin tätä; yksi Jumala, yksi viesti, yksi uskonto!

Maailma on täynnä eri ideologioita, uskomuksia ja kirjoituksia, joista jokainen väittää edustavansa totuutta. Millä periaatteella ihmisen pitäisi valita kaikista näistä teistä juuri se oikea? Vastaus on helppo: Se tie, jolla on todisteet siitä, että se on totuus eikä eksymys tai valhe. Jos joku kutsuisi sinut luokseen ja sanoisi sinulle, että hänellä on viesti maailmankaikkeuden Luojalta, niin etkö vähintäänkin kiinnostuisi lukemaan tämän viestin? Koraani on 1400 vuotta sitten ilmoitettu viimeinen viesti Jumalalta ihmiskunnalle, ja se on pysynyt sanasta sanaan muuttumattomana tähän päivään saakka. Koraani on vastaansanomattoman luja todiste sille, että islam on maailmankaikkeuden Luojan uskonto, jota kaikkien ihmisten tulisi seurata.

Pysähdy hetkeksi miettimään. Sinulle on juuri kerrottu, että on olemassa Kirja, joka on itse Luojasi, Laupiaan, Jumalan sanaa, jota ei ole ihminen sanallakaan muuttanut. Etkö ole itsellesi ja Luojallesi sen verran velkaa, että luet tämän Kirjan edes kerran elämässäsi läpi? Voimme vakuuttaa, että jos Jumala suo ja luet Koraanin nöyrin ja vilpittömin sydämin, monet ovet tulevat avautumaan edessäsi ja saat vastauksen moneen kysymykseen elämässäsi. Islam on oikea valinta, mutta vain valitut sen ymmärtävät. Kiitämme ajastasi tämän artikkelin lukemiseen, ja toivomme sinulle Jumalan, Kaikkivaltiaan ja Armollisen johdatusta.